Jotta viivan alle jäisi myös vapaa-aikaa

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, jolloin saat enemmän resursseja yrityksesi käyttöön. Hoidan halutessasi yrityksesi hallinnolliset asiat järjestykseen ja teen kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntevasti ja asianmukaisesti. Tarjoan lisäksi sähköisiä taloushallintopalveluja ja modernin tavan hoitaa kirjanpidolliset rutiinit yksinkertaisesti.

Reaaliaikaiset talousluvut antavat paremmat lähtökohdat liiketoimintasi kehittämiseen. Luonnollisesti voit valita perinteisen palvelun, jolloin lähetät minulle tarvittavan aineiston paperisena.

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset
  • Palkanlaskenta
  • Kausiveroilmoitukset
  • Vuosi-ilmoitukset

Sähköinen tiliote helpottaa ja nopeuttaa työtä. Molemminpuolista hyötyä on myös Katso-valtuutuksesta. Tällaisen valtakirjan avulla tilitoimisto voi asioida asiakkaansa puolesta veroasioihin liittyvissä sähköisissä asiointipalveluissa, jolloin muun muassa kausiveroilmoitus ja veroilmoitus lähtevät sähköisesti verottajalle.

Sähköinen taloushallinto

Käytössäni on Maestro-taloushallinnon ohjelmisto, johon loppuasiakkaankin on mahdollista saada omat käyttäjätunnukset myyntilaskujen tekemistä tai ostoreskontran hoitoa ja laskujen maksatusta varten. Pystyn tarjoamaan myös Maestron sähköisten ostolaskujen palvelun.

Perinteinen kirjanpito

Voit halutessasi toimittaa minulle kuukauden paperitositteet. Kirjaamisen jälkeen lähetän sinulle raportit ja tiedot verottajalle tilitettävistä maksuista. Lisäksi huolehdin lakisääteisistä viranomaisilmoituksista.

Palvelen ammattitaidolla kaikenlaisia yrityksiä toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä!

Tilitoimisto Sirpa Ruotsalainen palvelee Kuopiossa.
 

Tilitoimisto Sirpa Ruotslainen