Jotta viivan alle jäisi myös vapaa-aikaa

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, jolloin saat enemmän resursseja yrityksesi käyttöön. Hoidamme halutessasi yrityksesi hallinnolliset asiat järjestykseen ja teemme kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntevasti ja asianmukaisesti. Tarjoamme lisäksi sähköisiä taloushallintopalveluja ja modernin tavan hoitaa kirjanpidolliset rutiinit yksinkertaisesti.

Reaaliaikaiset talousluvut antavat paremmat lähtökohdat liiketoimintasi kehittämiseen. Luonnollisesti voit valita perinteisen palvelun, jolloin lähetät meille tarvittavan aineiston paperisena.

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset
  • Palkanlaskenta
  • Kausiveroilmoitukset
  • Vuosi-ilmoitukset

Sähköinen tiliote helpottaa ja nopeuttaa työtä. Molemminpuolista hyötyä on myös Katso-valtuutuksesta. Tällaisen valtakirjan avulla tilitoimisto voi asioida asiakkaansa puolesta veroasioihin liittyvissä sähköisissä asiointipalveluissa, jolloin muun muassa alv-iveroilmoitus ja veroilmoitus lähtevät sähköisesti verottajalle.

Sähköinen taloushallinto

Käytössämme on Maestro-taloushallinnon ohjelmisto, johon loppuasiakkaan on mahdollista saada omat käyttäjätunnukset myyntilaskujen tekemistä tai ostoreskontran hoitoa ja laskujen maksatusta varten. Tarjoamme myös Maestron sähköisten ostolaskujen ja sähköisten kuittien palvelut.

Perinteinen kirjanpito

Voit halutessasi toimittaa meille kuukauden paperitositteet. Kirjaamisen jälkeen lähetämme sinulle raportit ja tiedot verottajalle tilitettävistä maksuista. Lisäksi huolehdimme lakisääteisistä viranomaisilmoituksista.

Palvelemme ammattitaidolla kaikenlaisia yrityksiä toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä!

Tilitoimisto Sirpa Ruotsalainen palvelee Kuopiossa.