Jotta viivan alle jäisi myös vapaa-aikaa

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, jolloin saat enemmän resursseja yrityksesi käyttöön. Hoidamme halutessasi yrityksesi hallinnolliset asiat järjestykseen ja teemme kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntevasti ja asianmukaisesti. 

Tarjoamme sähköisiä taloushallintopalveluja ja modernin tavan hoitaa kirjanpidolliset rutiinit yksinkertaisesti. Reaaliaikaiset talousluvut antavat paremmat lähtökohdat liiketoimintasi kehittämiseen. Luonnollisesti voit myös valita perinteisen palvelun, jolloin toimitat meille tarvittavan aineiston paperisena.

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset
  • Palkanlaskenta
  • Alv-ilmoitukset

Sähköinen tiliote helpottaa ja nopeuttaa työtä. Molemminpuolista hyötyä on myös suomi.fi-valtuutuksesta. Tällaisen valtakirjan avulla tilitoimisto voi asioida asiakkaansa puolesta veroasioihin liittyvissä sähköisissä asiointipalveluissa, jolloin muun muassa alv-ilmoitus ja veroilmoitus lähtevät sähköisesti verottajalle.

Sähköinen taloushallinto

Käytössämme on Maestro-taloushallinnon ohjelmisto, johon loppuasiakkaan on mahdollista saada omat käyttäjätunnukset myyntilaskujen tekemistä, sähköisten kuittien tallennusta, ostoreskontran hoitoa ja laskujen maksatusta varten. Voit lähettää myyntilaskut tai vastaanottaa ostolaskut sähköisesti. Tarjoamme myös Maestron sähköisten kuittien palvelut.

Talouspalvelut TiMa Oy:öön yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan myös Fennoan sähköiset palvelut. 

Perinteinen kirjanpito

Voit halutessasi toimittaa meille kuukauden paperitositteet. Kirjaamisen jälkeen lähetämme sinulle raportit ja tiedot verottajalle tilitettävistä maksuista. 

Lähetämme alv-ilmoitukset verottajalle ja huolehdimme palkkojen tulorekisteri-ilmoituksista.

Palvelemme ammattitaidolla kaikenlaisia yrityksiä toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä!

Talouspalvelut TiMa Oy palvelee Kuopiossa.